2012. március 6., kedd

BRK206 4 darabos rádiós kapásjelző KÉZIKÖNYV - Jelenlegi ára: 2 Ft ?

BRK206 4 darabos rádiós kapásjelzőhöz kézikönyv
Ha röviden és egyszerűen akarnánk jellemezni ezt a 4 darabos rádiós kapásjelző szetet, akkor ez így hangzana: nagyon könnyű kezelhetőség, maximális megbízhatóság, vízállóság, hosszú élettartam! De nézzük meg közelebbről, hogy mit tartalmaz ez a szett:
A BRK206 elektromos kapásjelző és az adó-vevő, a termékcsalád csúcsát jelenti. A kapásjelzőkben a hangerő-szabályozás mellett változó hangszínellenőrzés és érzékenység állítás található meg. Az érzékenység 8 fokozatban állítható, melyet az S (sensitivity) gomb segítségével változtathatunk. A V (volume) és T (tone) gombok segítségével a hangerőt és hangszínt változtathatjuk. A gumitömítéseknek köszönhetően víz és időjárásálló. A villa belseje is gumírozott borítás kapott, ami meggátolja a bot csúszását. Ha a készülékben gyenge az elem, akkor egy figyelmeztető jelzést kapunk. Ezek a tulajdonságok teszik teljessé ezt a szettet.
A BRK206 rádiós vevőkészülék akár 200 méterről is képes érzékelni, ha kapás van. A hang és fényjelzésnek köszönhetően akkor is tudunk a kapásról, ha épp nem tartózkodunk a botok közelében. A vevőkészüléken található LED-ek segítségével azt is megtudhatjuk, hogy melyik boton történt a kapás, és a hang mellett a LED-ek a húzás erősségét is jelzik.



Jelenlegi ára: 2 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 05:53
. BRK206 4 darabos rádiós kapásjelző KÉZIKÖNYV - Jelenlegi ára: 2 Ft

Fontos