2012. január 30., hétfő

Snowboard TV játék konzol Szuper! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft *

Snowboard TV játék konzol Szuper!
PlayTV Snowboarder
 
Szállj le a kanapéról, és pattanj rá a deszkára, irány a havas lejtő!
Csak csatlakoztasd a TV-hez és már látod is magad előtt a kihívást, ahol akár szabad pályán, szlalomban  vagy Half-Pipe és Big-Air stílusban száguldhatsz.
Ez egy ultra-realisztikus snowboard, a deszkán tényleg úgy kell egyensúlyozni, mint a valóságban, bár a grafika kicsit kezdetleges, de az élmény ezt bőven feledteti.
8 éves kortól ajánlom
4 db AA elem szükséges
Saját gyári dobozában (doboza nyomott), a játékot az áruházban a vevők kipróbálták, karcok vannak rajta, inkább alig használtnak mondanám.
Kattints ide: Nézd meg a többi termékemet
FONTOS! A nálam kapható termékek állapotát a termékleírásban leírom, általában 1-1 darab van belőlük, új bontatlan vagy bontott csomagolásban, esetleg sérült dobozban. A termékekről a gyártó oldalán található képeket, valamint saját fényképeket töltök fel, a termékek megegyeznek a képen láthatóval. A termékekre megtekintési és kipróbálási garancia van az átvétel napján lehet csak reklamálni. Több termék vásárlása esetén egyszeri postaköltséget számítok fel. Postázás hetente 2X. A nyertes Vevővel még aznap felveszem a kapcsolatot. Az értesítő kézhezvételétől számított 5 napon belül utald át a vételárat, fizetési haladék esetén még leütés előtt egyeztess velem. Elsősorban e-mailenkeresztülkommunikáljunk, munkahelyi elfoglaltságom miatt a telefont nem tudom napközben felvenni.
Minden termékemet MINIMÁL ÁR NÉLKÜL indítom, és folyamatosan találhatsz nálam 1 Ft-os AUKCIÓKat!
Átvétel: 1) előreutalás után postán  vagy Vatera futárral.
2) személyes átvétel előre egyeztetett időpontban pest megyében Törtelen.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 07:18
. Snowboard TV játék konzol Szuper! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos